Kleurboek Bijbelse thema's

Het kleurboek is geïnspireerd op Bijbelse thema’s als feesten en bijzondere gebeurtenissen o.a. de geboorte, het sterven en weer opstaan van Jezus Christus.

De 16 zwart-wit illustraties onderscheiden zich door eenvoud, herkenbaarheid en duidelijke contouren. Hierdoor zijn ze geschikt voor bijzondere doelgroepen. Naast het kleuren stimuleert de herkenbaarheid tot vertellen.

Meer details

GH003
Nieuw product

€ 9.50

- +

Voeg toe aan productvergelijking

 
Meer info

Het kleurboek is geïnspireerd op Bijbelse thema’s als feesten en bijzondere gebeurtenissen o.a. de geboorte, het sterven en weer opstaan van Jezus Christus. Het boek bevat 16 kleurplaten op stevig papier., verbonden met nietjes. Verder heeft het een stevige omslag van 250 grams papier en wordt beschermt door een kunststof insteekhoes.

De Zwart-wit illustraties onderscheiden zich door eenvoud, herkenbaarheid en duidelijke contouren. Hierdoor zijn ze geschikt voor bijzondere doelgroepen. Naast het kleuren stimuleert de herkenbaarheid tot vertellen.

Anders dan andere producten op onze webshop zijn deze kleurboeken niet gemaakt door mensen met een beperking. Maar omdat het een mooi hulpmiddel is voor mensen met een beperking willen we deze toch graag aanbieden in onze webwinkel.

 
Data sheet
Lengte33 cm
Breedte22 cm
Gewicht250 gram

6 andere producten in dezelfde categorie

Vergelijk 0

Geen producten

Nog te bepalen Verzending
€ 0.00 BTW
€ 0.00 Totaal

Prijzen zijn inclusief BTW

Afrekenen