Kleurplaten map

Dit is een documenten-map met 40 kleurplaten voor bijzondere doelgroepen. Denkend aan o.a. dementerende ouderen of slechtzienden. Hij is speciaal ontwikkeld , in samenwerking met Zuidoostzorg, locatie het Lijtehiem te Ureterp, omdat hiervoor een behoefte bleek te bestaan binnen instellingen die werken met dementerende ouderen. 

Ze zijn geprint op dik papier en bedoeld om zelf te kopiëren.

Meer details

GH004
Nieuw product

€ 35.00

- +

Voeg toe aan productvergelijking

 
Meer info

Dit is een documenten-map met 40 kleurplaten voor bijzondere doelgroepen. Hij is speciaal ontwikkeld , in samenwerking met Zuidoostzorg, locatie het Lijtehiem te Ureterp, omdat hiervoor een behoefte bleek te bestaan binnen instellingen die werken met dementerende ouderen.

De map bevat 40 kleurplaten, gerangschikt op 12 onderwerpen, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn geprint op dikker papier en bedoeld om binnen de eigen afdeling te kopiëren. De originelen blijven in de map.

De kleurplaten onderscheiden zich door eenvoud, herkenbaarheid en duidelijke contouren. Hierdoor zijn ze geschikt voor allerlei bijzondere doelgroepen.

Anders dan andere producten op onze webshop zijn deze kleurboeken niet gemaakt door mensen met een beperking. Maar omdat het een mooi hulpmiddel is voor mensen met een beperking willen we deze toch graag aanbieden in onze webwinkel.

 
Data sheet
Lengte33 cm
Breedte25 cm
Gewicht725 gram

6 andere producten in dezelfde categorie

Vergelijk 0

Geen producten

Nog te bepalen Verzending
€ 0.00 BTW
€ 0.00 Totaal

Prijzen zijn inclusief BTW

Afrekenen