Kleurboek De jaren '50 en '60

De 16 zwart-wit illustraties in dit kleur- en vertelboek bevatten thema’s uit de jaren ’50 en ’60. De kleurplaten onderscheiden zich door eenvoud, herkenbaarheid en duidelijke contouren. Hierdoor zijn ze geschikt voor allerlei bijzondere doelgroepen. Naast het kleuren stimuleert de herkenbaarheid tot vertellen.

Meer details

GH008
Nieuw product

€ 9.50

Levertijd: maximaal 10 werkdagen

- +

Voeg toe aan productvergelijking

 
Meer info

De zwart-wit illustraties in dit kleur- en vertelboek bevatten thema’s uit de jaren ’50 en ’60. De kleurplaten onderscheiden zich door eenvoud, herkenbaarheid en duidelijke contouren. Hierdoor zijn ze geschikt voor allerlei bijzondere doelgroepen, zoals dementerenden ouderen. Naast het kleuren stimuleert de herkenbaarheid tot vertellen.

Het boek bevat 16 kleurplaten op 160 grams papier en wordt geleverd op A4 formaat. Het kleurboek heeft een stevige omslag van 250 grams papier en tevens een kunststof beschermhoes.

Anders dan andere producten op onze webshop zijn deze kleurboeken niet gemaakt door mensen met een beperking. Maar omdat het een mooi hulpmiddel is voor mensen met een beperking willen we deze toch graag aanbieden in onze webwinkel.

 
Data sheet
Lengte31 cm
Hoogte22 cm
Gewicht250 gram

6 andere producten in dezelfde categorie

Vergelijk 0

Geen producten

Nog te bepalen Verzending
€ 0.00 BTW
€ 0.00 Totaal

Prijzen zijn inclusief BTW

Afrekenen