Aftelkalender Elise

Tel af naar belangrijke gebeurtenissen zoals een verjaardag, een vakantie of een feestdag. Bepaal zelf hoelang van tevoren je wilt beginnen met aftellen. De aftelkalender kan ook inzicht geven in de lengte van vakanties, logeerpartijen etc.

Meer details

sb0016
Nieuw product

€ 12.36

5 Artikelen
Levertijd: 2-5 werkdagen

- +

Voeg toe aan productvergelijking

 
Meer info

Tel af naar belangrijke gebeurtenissen zoals een verjaardag, een vakantie of een feestdag. Bepaal zelf hoelang van tevoren je wilt beginnen met aftellen. De aftelkalender kan ook inzicht geven in de lengte van vakanties, logeerpartijen etc. Schrijf op het vlaggetje de gebeurtenis waarvoor je aan het aftellen bent (bv. weer naar school of vakantie!). Je kunt de aftelkalender ook als beloningssysteem gebruiken. Spreek af hoeveel blokjes er verdiend moeten worden voor een beloning. Schrijf de beloning op het vlaggetje of maak je eigen vlaggetje!

De houten aftelkalenders worden gemaakt van oude eiken vloerdelen. De aftelkalender is zo ontworpen dat hij uit 1 vloerdeel gemaakt kan worden.

De aftelkalender is niet bedoeld als speelgoed.

De aftelkalender kan ook met de brievenbuspost worden verstuurd.

TIP:

Maak je eigen vlaggetjes met zelfklevend papier. Knip een langwerpige rechthoekige vorm uit het papier en zet een streepje in het midden. Op het punt van het streepje vouw je het papier om een cocktailprikker heen. Nu kun je zelf met een schaar de vorm knippen die jij leuk vindt. Het is erg leuk om samen vlaggetjes te maken op school of thuis. Door je eigen vlaggetje te maken voor een gebeurtenis, biedt het de mogelijkheid om er even over te praten met elkaar.

 
Data sheet
Lengte24 cm
Breedte2cm
Hoogte4,8 cm
Gewicht200 gram

6 andere producten in dezelfde categorie

Vergelijk 0

Geen producten

Nog te bepalen Verzending
€ 0.00 BTW
€ 0.00 Totaal

Afrekenen